Contemporary Music in Flanders deel VII is uit

Dit is een gearchiveerd bericht

24.01.2012

De publicatie bestaat uit een gedetailleerde inventaris, een uitgebreid essay rond hedendaagse kamermuziek en enkele artikels over afzonderlijke composities. Een CD met luisterfragmenten maakt de publicatie compleet.

Matrix Centrum voor Nieuwe Muziek publiceerde het zevende volume in de reeks Contemporary Music in Flanders, gewijd aan kamermuziek sinds 1950.
De publicatie bestaat uit een gedetailleerde inventaris, een uitgebreid essay rond hedendaagse kamermuziek en enkele artikels over afzonderlijke composities. Een CD met luisterfragmenten (met steun van het Muziekcentrum Vlaanderen)  maakt de publicatie compleet.
De besproken werken zijn van de hand van Dirk Blockeel, Roland Coryn, Jean Louel, Frederik Neyrinck, Eric Sleichim, Thomas Smetryns, Piet Swerts, Jan Van Landeghem, Annelies Van Parys en Wilfried Westerlinck.

Ontvangt u graag een exemplaar per post? Stuur dan gewoon een mailtje naar rebecca@matrix-new-music.be. Mits betaling van de verzendingskosten (binnenland: 3 €, buiten België: 6 €, buiten Europa: 8 €), krijgt u het gewenste aantal exemplaren toegestuurd.

Meer info over de hele publicatiereeks is te lezen op http://www.matrix-new-music.be/documentatie/publicaties 

 Voor meer info zie:

Contemporary Music in Flanders VII (boek)

Contemporary Music in Flanders VII (cd)


Verwante items in de databank

Organisaties:MATRIX [Centrum voor Nieuwe Muziek] (bibliotheek, archief, studiecentrum, muziekeducatieve organisatie)
Documenten:Contemporary Music in Flanders (serie)
Contemporary Music in Flanders VII (boek)
Releases:Contemporary Music in Flanders VII

Terug Meer nieuws