Masterclass I Solisti del Vento

Dit is een gearchiveerd bericht

29.01.2013

Na de succesvolle vierde editie in 2011 organiseert het internationaal gerenommeerde blazersensemble I Solisti del Vento in augustus 2013 opnieuw een masterclass.

Gedurende een week worden studenten intensief en individueel begeleid tijdens masterclasses, workshops en concerten.
In het idyllische kader van de Stedelijke Academie van muziek, woord en dans te Lier biedt het ensemble van 19 tot 25 augustus 2013 aan de deelnemende studenten:

  • Individuele lessen en intensieve groepslessen
  • Workshops: auditioneren - omgaan met faalangst - Tai chi - kinesitherapie
  • Publieke repetities I Solisti del Vento & friends
  • Gratis toegang tot alle recitals en concerten van het International Summer Festival
  • Concertproject '25 jaar I Solisti del Vento': na een voorselectie krijgt een beperkt aantal studenten de kans om te concerteren met musici van I Solisti del Vento op het zaterdagavondconcert van het International Summer Festival.
Periode: 19-25 augustus 2013
Locatie: Stedelijke Academie voor muziek, woord en dans te Lier
Geïnteresseerde fluitisten, hoboïsten, klarinettisten, fagottisten, hoornisten, trombonisten, cellisten en contrabassisten kunnen zich tot uiterlijk 1 juli 2013 inschrijven via www.isolistidelvento.be.

I Solisti del Vento, het belangrijkste blazersensemble van België, brengt het grote blazersrepertoire van Mozart tot vandaag op de internationale podia; dit keer op keer met animo en een gezonde drang naar avontuur. In 2013 viert het ensemble haar 25-jarig bestaan en dat wordt tijdens deze week ook uitvoerig gevierd.

Verwante items in de databank

Personen/groepen:I Solisti del Vento (ensemble (instrumentaal))

Terug Meer nieuws