't Smiske blikt terug met boek

Voorintekenaars boek kunnen initiatief ondersteunen

Dit is een gearchiveerd bericht

12.11.2012

Kunstencentrum 't Smiske in Asse werkt aan een boek waarin wordt teruggeblikt op meer dan een decennium activiteiten. De kleine folkclub is sinds 1999 een platform waar nieuwe en jonge groepen hun eerste stappen zetten en waar gevestigde namen graag naast de warmte van het smidsevuur kwamen spelen. Voor 't Smiske een decennium en meer gaat 't Smiske op zoek naar sympathisanten die willen voorintekenen.

't Smiske viel bij de jongste structurele subsidieronde van het Kunstendecreet uit de boot, waardoor de club vanaf 2013 geen subsidies meer ontvangt van de Vlaamse Gemeenschap. 't Smiske heeft steeds beroep kunnen doen op de steun van vrijwilligers en zal daardoor ook na 2013 kunnen blijven voortbestaan.

Hoe dan ook begint vanaf januari een nieuw hoofdstuk voor 't Smiske - een mooi moment om terug te blikken op de eerste 12 jaren. Het is het verhaal van een vrijwilligersbeweging, van een knooppunt in de streek en in de Vlaamse folkwereld. 't Smiske is een huis waarin men aantoonde dat met weinig geld veel bereikt kon worden. Een verhaal van liefde voor cultuur, voor ontmoetingen rond mooie dingen. Met getuigenissen, foto's, achtergrondinformatie,...

Om 't Smiske en deze publicatie te ondersteunen kan je nu reeds je intentie om een exemplaar te kopen aangeven. Op 16 december kan je het boek hopelijk komen afhalen op de boekvoorstelling in 't Smiske in Asse.

Bestellen kan via deze pagina, via SMS (0479/29 90 09) of mail naar rein@tsmiske.be.
Voorintekenaars betalen vandaag 15 euro, na zondag 16 december kost het boek 20 euro (+ verzendingskosten).

www.tsmiske.be

Verwante items in de databank

Organisaties:'t Smiske (club / kleine concertzaal)

Terug Meer nieuws