Eerste PlayRight Info-Café

Dit is een gearchiveerd bericht

15.02.2012

PlayRight is de nieuwe naam van de beheersvennootschap voorheen gekend als Uradex. De opdracht van PlayRight blijft dezelfde: het collectieve beheer van de naburige rechten voor uitvoerende kunstenaars. Op 27 februari wordt een info-avond georganiseerd over de werking en toekomstplannen van PlayRight.

PlayRight berekent de vergoeding voor de thuiskopie, de billijke vergoeding en de vergoeding voor het leenrecht en betaalt deze uit aan de artiesten die daar recht op hebben.

Naast de naamswijziging zijn er nog tal van veranderingen doorgevoerd en er zit nog meer in de pijplijn. Om alle informatie persoonlijk toe te lichten nodigt PlayRight alle geïnteresseerden uit voor het eerste PlayRight Info-Café. Deze avond is meteen de start van een nieuwe reeks die vanaf dit jaar wordt georganiseerd. Met dit initiatief wil PlayRight haar werking verduidelijken aan iedereen die graag meer over de organisatie en de naburige rechten te weten wil komen.

Op maandag 27 februari 2012 ben je vanaf 19u welkom in het Beursschouwburg Café te Brussel voor een glas en een eerste kennismaking. Daarna wordt het woord gegeven aan Luc Gulinck (voorzitter) en Christophe Van Vaerenbergh (directeur) om de naamsverandering, de nieuwe website en de vernieuwde visie en initiatieven toe te lichten. Er wordt tijd voorzien om de nodige vragen te stellen, na te kaarten en nog wat te drinken.

Tijdens volgende PlayRight Info-Café's zullen o.a. naburige rechten, fiscaliteit, dramatische kunst & dans, muziek,... specifiek aan bod komen.
Binnenkort kan je op de nieuwe PlayRight-website een kalender raadplegen waarin alle initiatieven van de organisatie terug te vinden zijn.

Praktisch
Gelieve je aanwezigheid voor donderdag 23 februari te melden via info@playright.be (vermeld als onderwerp: aanwezig PlayRight Info-Café).
Voor meer informatie kan je terecht via info@playright.be of op 02 421.53.41.

Verwante items in de databank

Organisaties:PlayRight (beheersvennootschap)

Terug Meer nieuws