Stagiair(e) gezocht bij Bang! / Nadabooking

Dit is een gearchiveerd bericht

18.09.2008

Bang! en Nadabooking, een platenfirma en management/boekingskantoor gebaseerd in Brussel, zijn op zoek naar een gemotiveerde stagiair(e)/student(e) gespecialiseerd in de "Nieuwe Media".
  • Je studeert bij voorkeur een op communicatie georienteerde studierichting en je kent alle geheimen van de nieuwe digitale media : Facebook / Myspace / blogs / ... Je weet hiermee efficient om te springen en kan ook anderen wegwijs maken.
  • Je hebt interesse in muziek en je bent op de hoogte van recente ontwikkelingen in de muziekbusiness. Kennis van de Belgische professionele muziekwereld is een pluspunt maar niet noodzakelijk
  • Je bent bij voorkeur Nederlandstalig maar met een goede kennis van het Frans en het Engels. Andersom kan ook.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs.

Bang! en Nadabooking zoeken concreet iemand met zin voor initiatief die kan helpen bij de promotie van hun artiesten en concertdata via de niet-traditionele kanalen en bij het uitbreiden en ontwikkelen van de bestaande professionele netwerken.

Dit voor een termijn van tenminste 2 en maximaal 6 maanden. De stage is onbezoldigd.

Aanbod
Een stageplek in een kleine maar dynamische omgeving, eens unieke kans om contacten te leggen in de muziekwereld en de mogelijkheid om je "digitale kennis" in de praktijk toe te passen.

Interesse?
Neem dan contact op met rutger@nadabooking.be

www.nadabooking.bewww.thisisbang.be

Verwante items in de databank

Organisaties:Bang! Music (platenfirma / label, boekingen)

Terug Meer nieuws