Naragonia

Toon enkel: Naragonia, Naragonia Quartet

Categorie:groep / artiest
Genre(s):hedendaagse folk
Huidige/voormalige leden:Toon Van Mierlo, Pascale Rubens

Biografie

Naragonia wordt gevormd door Pascale Rubens en Toon Van Mierlo. Zij brengen akoestische folk van eigen makelij. Pascale op diatonische accordeon, viool en zang, Toon op doedelzak, fluiten, klarinet, saxofoon en diatonische accordeon. Beiden virtuoos in het schrijven van muziekjes als het bespelen van hun uitgebreide instrumentarium.

Het duo wordt afhankelijk van de gelegenheid ook aangevuld tot een kwartet. Ze spelen dan samen met Wouter Vandenabeele (viool) en Maarten Decombel (gitaar).

Selectieve discografie

MiraMira (2018)
hedendaagse folk
Naragonia Quartet
MyriadMyriad (2015)
hedendaagse folk
Naragonia
IdiliIdili (2014)
hedendaagse folk
Naragonia Quartet
BatiskaBatiska (2011)
hedendaagse folk
Naragonia Quartet
CarabelCarabel (2010)
hedendaagse folk
Naragonia
Janneke TarzanJanneke Tarzan (2007)
Folk
Naragonia
TandemTandem (2006)
hedendaagse folk
Naragonia

Op compilaties van Muziekcentrum Vlaanderen

Contemporary folk in Flanders 2010Contemporary folk in Flanders 2010 (2010)
hedendaagse folk
Diverse uitvoerders

Verwante items in de databank

Persknipsels/Artikels:
(Wat is dit?)
Bell's Ball: een samenwerking tussen Naragonia en beiaardier Jan Verheyen (06.2012)