Jaarboek 2010 Faculteit Architectuur en Kunsten

Type:jaarverslag
Uitgever:Acco uitgeverij
Plaats van uitgave:Leuven
Datum van uitgave:2011
Aantal pagina's:77
Raadpleegbaar:in Muziekcentrum Vlaanderen (op afspraak)
Plaatsingsnummer:695
Taal:

Info

De FAk verenigt in de schoot van de Associatie K.U.Leuven en academische hogeschoolopleidingen in de kunsten van het Lemmensinstituut, Sint-Lucas Architectuur en Sint-Lucas Beeldende kunst van de Hogeschool voor Wetenschap & Kunst, de Media-en Design Academie van de K.H.Limburg en de Hogeschool Sint-Lukas Brussel, samen met de opleidingen en onderzoeksgroepen over en met de kunsten van de K.U.L
In dit boel vindt u meer details over de inhoud van de werking van de FAK in 2010. in enekele teksten staat de beleidsvisie van de faculteit centraal. Daarnaast is er informatie betreffende de werking van de faculteit: over onderwijs- en onderzoeksaspecten, meer bepaald onderzoeksopleiding, doctoraten en onderzoeksprojecten.

Verwante items in de databank

Organisaties:LUCA - Campus Lemmensinstituut
Katholieke Universiteit Leuven(1)

Trefwoorden: ,

Uiteraard is het mogelijk dat de informatie op deze pagina voor verbetering vatbaar is. Laat ons via onderstaand formuliertje weten welke gegevens volgens jou moeten worden aangepast; Elke suggestie en opmerking wordt gelezen en we houden (in de mate van het mogelijke) rekening met de feedback die ons wordt opgestuurd.

Je e-mail

De informatie