Het festival gevoelDe wereld van Pinkpop, Werchter, Pukkelpop en Lowlands

Type:boek
Auteur(s):Arnie Van Terphoven
Uitgever:L.J. Veen uitgeverij
Plaats van uitgave:Amsterdam
Datum van uitgave:19.05.2009
Aantal pagina's:288
Raadpleegbaar:in Muziekcentrum Vlaanderen (op afspraak)
Plaatsingsnummer:1698
ISBN:978 90 204 2372 3
Genre(s):Pop / Rock, Rock / Alternative
Taal:Nederlands

Info

Dit boek sleurt de lezer mee naar de modderige grasvelden en alle geneugten die horen bij de zomerfestivals in de Lage Landen. Schrijver Arne van Terphoven en fotograaf Isaballe Rozendaal struinden een zomer lang de grote meerdaagse festivals in Nederland en Vlaanderen af en doen in woord en beeld verslag van wat ze daar zagen, hoorden en voelden. Sterke verhalen van meer of minder prominente bezoekers en betrokkenen, foto's van uitzinnige campingtaferelen, interviews met festivalbands.

Met exclusieve bijdragen van Guy Mortier, Herman Schuermans, Chokri Mahassine, Soulwax, dEUS, Novastar, Goedele Liekens en een indrukwekkende reeks internationale rockbands en muziekjournalisten.

Verwante items in de databank

Personen/groepen:dEUS (groep / artiest)
Soulwax (groep / artiest)
Novastar (groep / artiest)
Herman Schueremans
Organisaties:Rock Werchter (festival)
Pukkelpop (festival)

Trefwoorden:

Uiteraard is het mogelijk dat de informatie op deze pagina voor verbetering vatbaar is. Laat ons via onderstaand formuliertje weten welke gegevens volgens jou moeten worden aangepast; Elke suggestie en opmerking wordt gelezen en we houden (in de mate van het mogelijke) rekening met de feedback die ons wordt opgestuurd.

Je e-mail

De informatie