The corridor

Type:album
Formaat:CDR
Uitvoerder(s):Bherman
Label(s):VE publish
Label code:88899197-99
Releasedatum:1999
Aanwezig in Muziekcentrumja
Genre(s):Pop / Rock, singersongwriter
Taal:Engels

Track-info

1.The corridor
2.Bca
3.Endless games
4.Baby of mine
5.Blues in 'E'
6.Solitary vine
7.Only one
8.Green
9.The vine
10.Hoping

Perscommentaren

De Standaard:
...Eén van de merkwaardigste Belgische platen van dit jaar is ongetwijfeld The Row van Bherman. Met zijn ongepolijste kruisbestuiving van folk, blues en jazz creëert deze zanger-gitarist een eigenzinnig stukje muzikaal theater.Dit jaar verscheen The Row, een mini-CD waarop die woelige sixties-klanken worden versmolten met ongepolijste blues a la Torn Waits. Niet alleen Folk, maar ook klassiek en jazz passeren de revue. Hij ziet zichzelf als een muzikaal architect.... (Sasha vd Speeten)

De Morgen:
... Zijn debuut The Corridor was eigenlijk een samenvatting van 25 jaar slaapkamerexperimenten, maar op The Row gaat hij een nieuwe interessante richting uit en is steviger en funkier dan de vorige. In het oor te houden. (Dirk Steenhaut)

Oor:
...De songs van zijn eind vorig jaar verschenen debuut The Corridor houden het midden tussen literaire donkerte en sfeerschetsen, maar de nieuwe The Row klinkt groovier en swingerder. De muzikale omlijsting is in deze bezetting net zo beeldend als 's mans nauwkeurige observaties. Een introverte veertiger als best bewaarde geheim van Vlaanderen? Een typisch geval van een laatbloeier....(Willem Jongeneelen)