Oproep kandidaten voor nieuwe master na master opleiding Hedendaagse Muziek

Dit is een gearchiveerd bericht

12.07.2016

Het Koninklijk Conservatorium (School of Arts) Gent lanceert een oproep voor haar nieuwe master na master opleiding Hedendaagse Muziek voor het academiejaar 2016-2017. 

Wie kiest voor de master na master Hedendaagse Muziek werkt onder leiding van ensembles voor hedendaagse muziek Ictus en SPECTRA aan artistieke projecten met een uitdrukkelijke focus op recent gecomponeerde muziek. Je specialiseert je in het uitvoeren van hedendaagse muziek, als solist en in ensembleverband. Bij het creëren van nieuw werk van zowel jonge als gevestigde hedendaagse componisten speelt je een actieve rol.

Via workshops en lezingen kom je in contact met internationale experten en wissel je ideeën uit met generatiegenoten: componisten, choreografen, theatermakers of beeldende kunstenaars.

Onder het banier G.A.M.E. — Ghent Advanced Master Ensemble — concerteer je met medestudenten binnen en buiten de schoolmuren. Ook persoonlijke initiatieven kunnen op een podium rekenen. Je sluit de opleiding af met een concert en een scriptie.

Deadline om je kandidaat te stellen is 26 augustus.

Meer informatie:
schoolofartsgent.be

Contact
Joris Blanckaert

Verwante items in de databank

Personen/groepen:Spectra Ensemble (ensemble (vocaal-instrumentaal), hedendaagse muziek)
Ictus (ensemble (instrumentaal), hedendaagse muziek)
Organisaties:KASK & Conservatorium, School of Arts Gent (muziekhogeschool / universitaire opleiding, bibliotheek, archief, studiecentrum, muziekorganisaties, onderwijs & vorming, instrumentenbouwer)

Trefwoorden:

Terug Meer nieuws