Oproep Flagey en multimediakunstenares Marie-Jo Lafontaine

Dit is een gearchiveerd bericht

07.09.2015

Ben je een groot muziekliefhebber of zelf muzikant? Ga de uitdaging van Flagey en multimediakunstenares Marie-Jo Lafontaine aan: neem een muziekfilm van jezelf op en neem deel aan een gloednieuw kunstproject.

Wie kan deelnemen?
Iedereen! Zowel professionele als amateurmusici mogen hun kans wagen. Wil je alleen meedoen of in groep, ben je experimenteel bezig met klanken of elektronica, speel je op Congolese slaginstrumenten, op de Turkse oed of is je favoriete muziek deze van de Balkan, of toch liever een instrument van hier zoals de piano, de viool of de musette-accordeon,... iedereen kan meedoen, of het nu gaat over klassieke muzikanten, dj's, rockers of hip hoppers. De oproep staat open voor alle leeftijden, alle nationaliteiten en alle culturen!

Stuur een korte muziekvideo van jezelf, niet langer dan enkele minuten, opgenomen via je smartphone, webcam, camera of een ander digitaal medium.
De uiterste deadline is eind oktober 2015, waarna de inzendingen zullen beoordeeld worden door Marie-Jo Lafontaine en het artistieke team van Flagey. Ben je bij de gelukkigen, dan zal je eind oktober gecontacteerd worden voor een ontmoeting en voor verdere opnamemomenten.

Video upload platform: http://marie-jo-lafontaine.be

Contact : Martial THOMAS, casting@marie-jo-lafontaine.be, 0476 81 08 43
Personal Management To Studio Lafontaine,Sprl
Website: http://www.marie-jo-lafontaine.com


Verwante items in de databank

Organisaties:Flagey (grote concertzaal, kunstencentrum, club / kleine concertzaal)

Terug Meer nieuws