STUK zoekt stagiair(e) communicatie/muziek

Dit is een gearchiveerd bericht

25.06.2015

STUK, een Huis voor Dans, Beeld en Geluid, zoekt een gedreven stagiair(e) ter ondersteuning van de muziekprogrammatie en de algemene communicatie. De stage wordt gespreid over het hele seizoen, in de periode oktober 2015 tot mei 2016. 

De dagen van de stage zijn deels gekoppeld aan de geluidswerking in STUK: op elke concertdag word je verwacht in STUK. Daarnaast word je ook ingeschakeld in de ondersteuning van de communicatieploeg.

Opdracht
Je wordt ingeschakeld in de organisatie van de geluidsactiviteiten en de algemene communicatie van STUK. Het takenpakket is gevarieerd. Er wordt afgewisseld tussen administratief bureauwerk en praktisch-productionele ondersteuning van de geluidswerking.

Het productieluik van de stage bestaat vooral uit het onthaal van de muzikanten en productiewerk voor en tijdens de concerten, geluidsperformances, locatieprojecten, … (transport, gastenlijsten, opvolging vrijwilligers, controle backstage, stagemanagement, ...). Je wordt daarnaast ook ingeschakeld in de promotionele ondersteuning van STUK: je maakt en verspreidt de line-ups voor de concerten, zorgt voor de interne verspreiding van het algemene promomateriaal (affiches ophangen, flyers en zaalteksten leggen, …) en volgt samen met de vrijwilligerscoördinator de externe verspreiding op van STUK-promomateriaal.

Profiel
- Affiniteit met muziekprofiel STUK
- Communicatief, creatief, sociaal, open, enthousiast, zelfstandig, hands-onmentaliteit
- Vertrouwd met en actief op internet en sociale media
- Goede kennis van de courante softwarepaketten (Word, Excel, ...)
- Goede kennis van het Engels
- Je woont in (de buurt van) Leuven
- Rijbewijs B
- Flexibel (regelmatig avondwerk)

Aanbod
Je loopt het hele seizoen mee in een van de boeiendste kunstencentra van het land, leert de organisatie van binnenuit kennen en komt in contact met een heleboel interessante artiesten.

Interesse?
Schrijf of mail voor maandag 17 augustus een motivatiebrief met cv naar onderstaand adres.  

STUK Kunstencentrum vzw
Joeri Thiry
Naamsestraat 96
3000 Leuven
T 016/320.300

joeri.thiry@stuk.be 

Verwante items in de databank

Organisaties:STUK Kunstencentrum (concertzaal / organisatie, muziekorganisaties, hedendaagse muziek)

Terug Meer nieuws