Save the Date: Trefdag Pulse

29 oktober 2015 - Vooruit Gent

Dit is een gearchiveerd bericht

18.06.2015

Met de zoveelste klimaattop in het verschiet rijst de vraag wie er eigenlijk plaats neemt rond de tafel als het gaat over onze toekomst. Tot hiertoe lijken het altijd dezelfde actoren te zijn: beleidsmakers, de middenklasse, wetenschappers en activisten.

Tijdens 'No Voice to Waste: elke stem telt voor een duurzame toekomst' zoekt Pulse samen met jou naar hoe we vanuit cultuur op een meerstemmige manier aan een duurzame toekomst kunnen schrijven.
Welke stemmen horen we nu niet? En hoe kunnen we vanuit cultuur het debat opentrekken zodat ook deze stemmen aan bod komen?

Op 29 oktober 2015 verwelkomen Pulse en Vooruit je voor een dag vol leerzame praktijken, workshops, debatten en ontmoetingen.

Met o.a.: Jozef Wouters, Jeroen Peeters, Moukhtar Kocache; initiatieven als Hart Boven Hard, Waerbeke, Globelink en projecten als Wilde Mannen Woeste Wijven en De Stem van ons Geheugen.
In de loop van september wordt het programma verder aangevuld.

Kunstenpunt is een van de partners van Pulse. Nikol Wellens (Kunstenpunt) werkt mee aan de inhoud van de trefdag.

Info:
Inschrijven via deze link
29 oktober in Vooruit, Gent
Prijs: 20 euro* (lunch inclusief)
*Het inschrijvingsgeld mag geen belemmering vormen voor je deelname. Aarzel niet om Pulse te contacteren voor meer info via elke.debeukelaer@pulsenetwerk.be

Verwante items in de databank

Organisaties:VIERNULVIER (kunstencentrum, muziekorganisaties)

Terug Meer nieuws