Tweede editie SUPERNOVA: de inschrijvingen zijn geopend!

deadline nu vrijdag 31 oktober!

Dit is een gearchiveerd bericht

29.10.2014

Na een succesvolle eerste editie is SUPERNOVA gestart met een nieuwe jaargang. SUPERNOVA biedt podiumkansen aan musici uit Vlaanderen of Brussel die aan de slag gaan met klassieke muziek, in haar zuiverste vorm, ofwel grensoverschrijdend.

SUPERNOVA ondersteunt een nieuwe generatie musici via een wedstrijd, een concertreeks in Vlaanderen en Brussel, tegemoetkomingen via het Bijzonder Cultuuraanbod en ruime media-aandacht op Klara, Canvas en Cultuur 7. Zes genomineerde ensembles stellen zich voor aan een professionele jury op de Staten Generaal van de Klassieke Muziek op 16 december 2014. De drie winnende ensembles krijgen een podiumplek op het Klarafestival op zondag 8 maart 2015 in Bozar te Brussel.

INSCHRIJVEN KAN VANAF NU TOT 31 OKTOBER 2014! Stel je ensemble aan ons voor via het digitale muziekplatform vi.be.
Hoe werkt het?

  1. Lees het volledige wedstrijdreglement op de site: www.supernovaclassic.be
  2. Maak eerst een artiestenprofiel aan of werk je bestaande profiel bij. Zorg daarbij voor een goeie presentatietekst, bio's, een opname en foto's. 
  3. Ga vervolgens naar de pagina kansen voor artiesten en klik door naar de kans Supernova 2014.
  4. klik op inzenden!

PARTNERS
Supernova is een samenwerking tussen CC Ter Dilft Bornem, CC Strombeek, CC Westrand Dilbeek, Festival van Vlaanderen Brussel / Klarafestival, VRT Klara Muziekcentrum Vlaanderen, het Agentschap Sociaal-Cultureel Werk voor Jeugd en Volwassenen / Bijzonder Cultuuraanbod en Poppunt (Vi.be). Met steun van talrijke sterrenkijkers!

Verwante items in de databank

Nieuws:Supernova in de ether! (26.02.2014)
SUPERNOVA Jong Klassiek zoekt nieuw talent (29.10.2013)

Terug Meer nieuws