Vacature 4/5 Zakelijk leider Q-O2 werkplaats

Dit is een gearchiveerd bericht

18.09.2013

Q-O2 Werkplaats is een structureel gesubsidieerde werkplaats voor experimentele hedendaagse muziek en klankkunst sinds 2006 en heeft haar eigen ruimte in de Brusselse kanaalzone. De werkplaats groeide voort uit het hedendaags muziekensemble Q-O2.

In de praktijk functioneert Q-O2 werkplaats op drie niveaus: het aanbieden van werkresidenties aan kunstenaars, het realiseren van projecten in samenwerking met binnen- en buitenlandse kunstenorganisaties en het houden van toonmomenten en concerten in de eigen ruimte of samen met grotere podia.

In muzikale termen worden in hoofdzaak drie gebieden geëxploreerd: akoestische en elektronische improvisatie en gecomponeerde muziek alsook installatie en klankkunst. Door haar conceptuele uitgangspunten vindt Q-O2 als vanzelf toegangspoorten tot andere disciplines.

Functieomschrijving
Als zakelijk leider vertaal je samen met de andere medewerkers het artistieke beleidsplan naar een zakelijk plan. Je bent verantwoordelijk voor het personeelsbeleid, het financiële management en de algemene coördinatie van de werking. Je voert tevens een transparante communicatie met de buitenwereld en legt de nodige contacten. Het werkvolume is bespreekbaar en flexibel.

Profiel
-je hebt een grote betrokkenheid bij en interesse voor hedendaagse muziek en audiovisuele kunsten
-je hebt de nodige ervaring met het voeren van een zakelijk beleid in samenspraak met artistieke medewerkers
-je bent contactvaardig en meertalig (Nl/F/E)
-je bent bekend met boekhoud en budgetteringstools
-je bent enthousiast en hebt een grote inzet en bent bereid om regelmatig avond –en weekendwerk te verrichten

Solliciteren doe je voor 15 oktober schriftelijk met CV en motivatie naar Julia Eckhardt: info@q-o2.be (let op: letter o, niet cijfer 0) met als onderwerp 'vacature zakelijk leider', voor een indiensttreding op 1 januari 2014.

 Q-O2 workspace for experimental music & sound art
Koolmijnenkaai 30-34 Quai des Charbonnages
1080 Brussels
0032 2 245 48 24
info@q-o2.be


Verwante items in de databank

Organisaties:Q-O2 Werkplaats (werkplaats, muziekorganisaties)

Terug Meer nieuws