Album Steak Number Eight gratis bij Brits muziekblad

Dit is een gearchiveerd bericht

20.03.2012

Metal & Postrockband Steak Number Eight begint voet aan wal te krijgen in het Verenigd Koninkrijk. Volgende maand schakelt de groep een versnelling hoger door haar jongste album 'All is chaos' gratis te verdelen bij het Britse metalmagazine Metal Hammer.

Met deze stunt verhoogt Steak Number Eight gevoelig hun kansen op een internationale doorbraak. De oplage van Metal Hammer, zo'n 65.000 exemplaren, is ruim voldoende om de naambekendheid van de jonge band uit Wevelgem naar nieuwe hoogten te tillen. Bovendien staat in het nieuwe nummer van Metal Hammer een interview met de groepsleden. Eerder had de Britse pers al woorden van lof voor de band, en met een Frans-Britse tournee op de agenda in april en mei lijken de puzzelstukken voor Steak Number Eight mooi in elkaar te vallen.

Een plan als dit heeft natuurlijk een kostprijs. Metal Hammer zorgt weliswaar voor de distributie, maar de band moet zelf 65.000 exemplaren van hun cd aanleveren. Daarom is de groep op zoek naar muziekliefhebbers en sympathisanten die financiële ondersteuning willen bieden. Zanger Brent Vanneste: "We beloven hen geen schatten als tegenprestatie, maar als alles loopt volgens plan, krijgt wie investeert wel degelijk een deel van de koek. We plannen sowieso een privé-optreden voor alle investeerders.' Wie interesse heeft kan contact opnemen met manager Maarten Decock  via maarten@keremos.be.

Verwante items in de databank

Persknipsels/Artikels:
(Wat is dit?)
Raw Deal (04.2012)
Personen/groepen:Steak Number Eight (groep / artiest)
Releases:All is chaos

Trefwoorden: ,

Terug Meer nieuws