Gonzo Circus wordt 100

Dit is een gearchiveerd bericht

03.11.2010

Deze week ligt de 100ste editie van Gonzo Circus in de winkel. Het tweemaandelijks blad voor vernieuwende, experimentele en uitdagende (muziek)cultuur viert dit jubileum met een extra dik nummer en 2 gratis cd's.

Een extra dikke Gonzo (circus) boordevol interviews met bevlogen en volhardende muzikanten en kunstenaars, denkers en doeners. Pioniers uit diverse disciplines die van op de barricaden of juist van op een zolderkamertje, maar altijd onafhankelijk hun eigenzinnige bijdrage leveren aan het rijke culturele en maatschappelijke leven in de Lage Landen en ver daarbuiten. Maar vooral: vrije denkers die voorop lopen in nieuwe muziek, kunst en ideeën.

In Gonzo Circus #100 vind je gesprekken met en prachtige fotografische portretten van muzikanten als Bram en Jasper Stadhouders, Moniek Darge, Eric Thielemans en Orphan Fairytale, denkers als Peter Tom Jones, doeners als Vincent Koreman en jonge filmmakers als Sofie Benoot.
Daarom werd ook een speciale Mind The G(onzo) 100-cd gemaakt: een cd met 14 veelal exclusieve tracks van de geïnterviewde muzikanten.

En dat is niet alles: Gonzo Circus viert feest in Brussel en Amsterdam. Wie Gonzo Circus volgt op facebook of twitter verneemt er alles over, net als over andere activiteiten in het kader van Gonzo (circus) #100.

Verwante items in de databank

Organisaties:Gonzo Circus (muziektijdschrift / dagblad)

Terug Meer nieuws