It's oh so choir

Internationale happening voor koorwereld in Flagey

Dit is een gearchiveerd bericht

22.09.2010

Op zaterdag 30 oktober en zondag 31 oktober 2010 organiseert Koor&Stem in het Flageygebouw te Brussel een internationaal korenfestival voor koorzangers, dirigenten en alle liefhebbers van vocale muziek. Een mooie kans om gelijkgestemden te ontmoeten, om te participeren aan diverse workshops, om nieuw internationaal liedrepertoire te ontdekken of om gewoonweg te genieten van prachtige concerten.
Een belangrijke focus in de programmatie is Scandinavische koormuziek. Voor het volledige programma: www.ohsochoir.be

Ontmoet Bo Holten (DK), Mats Nilsson (SWE), Michael Bojesen (DK), Louis Buskens (NL), Sandra Milliken (AUS), Lucien Posman (BE) of Kurt Bikkembergs (BE) tijdens verschillende reading sessions, lezingen en workshops. Hier zijn talrijke pareltjes te ontdekken uit het Nederlandse, Vlaamse, Zweedse en Deense koorrepertoire. 

Kom ook luisteren naar een boeiende uitwisseling van koorculturen gedurende de internationale korenontmoeting met Cappella Concinite, Arc Sonore, Amarylca, Musa Horti, Choeur de chambre Ishango en Choeur Polyphonia de Bruxelles (BE), Kamerkoor Cantate, Jeugdkoor Giocoso, Cappella Breda en Kamerkoor Melopöeia (NL) en Nordlyskoret en Sankt Pauls Kammerkor (DK). Je kan een feestelijk toonmoment meemaken van een muziekeducatief Attakatamoeva-project met een aantal lagere scholen uit de Brusselse wijk rond Flagey. Het Vlaams Radio Koor o.l.v. Bo Holten zal het festival afsluiten.

Praktisch
Wanneer: zaterdag 30 oktober en zondag 31 oktober 2010
Locatie: Flageygebouw, Heilig Kruisplein, 1050 Brussel 
Prijs: 100 euro (festivalticket 2 dagen), 60 euro (festivalticket 1 dag), inclusief lunch. Concerttickets zijn afzonderlijk verkrijgbaar aan 15 euro. 
Tickets: online te bestellen via www.ohsochoir.be of www.flagey.be

It’s oh so choir wordt georganiseerd door Koor & Stem - het steunpunt voor vocale muziek in Vlaanderen - en de Arbeidsgemeinschaft Europeïscher Chorverbände (AGEC), met de steun van het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap, het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en de Ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden. Partners zijn het Vlaams Radio Koor, het Danish Cultural Institute Benelux, Flagey, Zinnema en de Nederlandse koororganisaties VNK Limburg, Koorplein Brabant en Stichting Promotie Koorcultuur Zuidwest Nederland.

Verwante items in de databank

Organisaties:Koor & Stem (muziekorganisaties, uitgever)

Terug Meer nieuws