Oproep compositieopdrachten project Ars Musica

Dit is een gearchiveerd bericht

07.07.2010

Ars Musica richt in samenwerking met Le Manège en Musiques Nouvelles in Bergen, een nieuw orkest op: het "Mons Kinky Pinky Orchestra". Voor dit project worden 10 compositieopdrachten gegeven.

De compositieopdrachten mogen geïnspireerd zijn op je favoriete pop, rock, folk, funk of punk liedje of deuntje! Het orkest telt twee violen, altviool, cello, contrabas, keyboards (synths en klassieke piano, 1 muzikant), gitaar (elektrische en akoestische, 1 muzikant), twee percussionisten, een klarinet, een saxofoon, een hoorn, een trombone en meerdere stemmen.

Geïnteresseerd?
Stuur een beknopte omschrijving van je project met naam van het liedje (of instrumentaal stuk) dat je inspireert, de instrumenten die je zult gebruiken en de reden van je keuze. Een ad hoc artistiek comité zal 5 Belgische en 5 niet-Belgische componisten uitkiezen (in overeenstemming met de projectbeschrijving). Wacht zeker op een bevestiging van je selectie vooraleer je begint te schrijven. Om de ervaring nog aangenamer te maken, krijgt elke componist een beloning van €500.

Opgelet: het verkrijgen van eventuele bewerkingsrechtenrechten is jouw verantwoordelijkheid; de organisatoren verzorgen enkel de productie van het concert. Het concert zal real time worden uitgezonden op www.arsmusica.be.

Deadline 1: 7 september 2010 voor het project.
Deadline 2: 7 januari 2011 voor partituur en materiaal

Stuur uw project naar: info@arsmusica.be OF Louiza Galerij 203/1, 1050 Brussel, BelgiëVerwante items in de databank

Organisaties:Ars Musica (festival)

Terug Meer nieuws