Helemaal ChristoffEen unieke inkijk in zijn leven op en naast het podium

Type:biografie
Auteur(s):Tom Botte
Uitgever:Neno Uitgeverij
Plaats van uitgave:Rijmenam
Datum van uitgave:2015
Aantal pagina's:167
Raadpleegbaar:in Muziekcentrum Vlaanderen (op afspraak)
ISBN:978-90-8222-554-9
Genre(s):Populair / Varieté
Taal:Nederlands

Info

Iedereen kent Christoff als zanger van hits als ‘Zeven zonden’ en ‘M’n beste vriend’. Ambiancemaker op het podium, een groot hart voor muziek. Maar wie is de mens achter de zanger? Hoe bereidt hij zich voor op zijn optredens, waar haalt hij zijn inspiratie vandaan en vooral, waar droomt hij zelf nog van?
In dit luxueus afgewerkte kijk- en leesboek geeft Christoff voor het eerst een inkijk in zijn leven op en naast het podium. Openhartig praat hij over zijn carrière en zijn passie voor zingen, maar ook over de belangrijke plaats die het geloof in zijn leven inneemt, de nauwe band met zijn familie en team, en natuurlijk zijn fans die als één man achter hem staan. Het boek is rijkelijk voorzien van beeldmateriaal dat speciaal voor dit boek werd ontwikkeld.

Verwante items in de databank

Personen/groepen:Christoff (artiest / groep)

Uiteraard is het mogelijk dat de informatie op deze pagina voor verbetering vatbaar is. Laat ons via onderstaand formuliertje weten welke gegevens volgens jou moeten worden aangepast; Elke suggestie en opmerking wordt gelezen en we houden (in de mate van het mogelijke) rekening met de feedback die ons wordt opgestuurd.

Je e-mail

De informatie