Si le mondeRobert Groslot

Type:fotoboek
Auteur(s):Robert Groslot
Uitgever:Wever & Berg
Plaats van uitgave:Antwerpen
Datum van uitgave:2014
Raadpleegbaar:in Muziekcentrum Vlaanderen (op afspraak)
Plaatsingsnummer:1833
ISBN:9078902264
Genre(s):Klassiek
Taal:Nederlands

Info

Si le monde… een multimediaproject van Robert Groslot, heeft als belangrijkste inspiratiebron het denken en het oeuvre van Albert Camus. De titel verwijst naar een citaat van Camus uit Le mythe de Sisyphe: ‘Si le monde était clair, l’art ne serait pas.’
Het project omvat een compositie voor symfonisch orkest, sopraan-solo en vrouwenkoor, een kunstfilm gebaseerd op deze compositie, twintig tableaus, elf digitale litho’s, zes sculpturen (3D-prints), Pan@Theon, een in 3D ontworpen virtueel gebouw, waarvoor nu al belangstelling bestaat om het in realiteit te bouwen en een kunstboek met HD-DVD (Blue-ray) van de film.

Verwante items in de databank

Personen/groepen:Robert Groslot (docent, solist, muzikant, dirigent, componist, hedendaagse componist, hedendaagse muziek)

Trefwoorden:

Uiteraard is het mogelijk dat de informatie op deze pagina voor verbetering vatbaar is. Laat ons via onderstaand formuliertje weten welke gegevens volgens jou moeten worden aangepast; Elke suggestie en opmerking wordt gelezen en we houden (in de mate van het mogelijke) rekening met de feedback die ons wordt opgestuurd.

Je e-mail

De informatie