Het grote gitaarboek van de Lage LandenDe gevaren van 6 snaren

Type:boek
Auteur(s):Yurek Onzia, Bart Peeters
Uitgever:Linkeroever Uitgevers
Plaats van uitgave:Antwerpen
Datum van uitgave:08.10.2012
Aantal pagina's:128
Raadpleegbaar:niet raadpleegbaar in Muziekcentrum Vlaanderen
ISBN:9789057204784
Taal:Nederlands

Info

In 'Het Grote Gitaarboek van de Lage Landen' reiken Bart Peeters en Yurek Onzia een praktische handleiding voor de gitaar aan. Mensen die het gitaarspelen niet machtig zijn, maar het toch graag willen leren, krijgen in dit boek hun eerste lessen. Duidelijk en eenvoudig, stap voor stap, met herkenbare songs. Maar ook voor meer ervaren gitaristen is 'Het grote gitaarboek' onmisbaar. Muzikanten als Thé Lau, Tom Van Laere, Kris Wauters, Henny Vrienten, Luc De Vos en Thomas Acda geven er tips en onthullen hun grootste gitaargeheimen.

Meer dan dertig rock- en popklassiekers uit de Nederlanden vormen de basis van dit handige en fraaie speel- en kijkboek. 'Het Grote Gitaarboek' verscheen eerder als 'De gevaren van zes snaren' en werd een enorm succes. Deze geactualiseerde uitgave bevat meer dan tien nieuwe songs van onder meer Selah Sue, Daan en dEUS.

Verwante items in de databank

Documenten:De gevaren van zes snaren (boek)

Trefwoorden:

Uiteraard is het mogelijk dat de informatie op deze pagina voor verbetering vatbaar is. Laat ons via onderstaand formuliertje weten welke gegevens volgens jou moeten worden aangepast; Elke suggestie en opmerking wordt gelezen en we houden (in de mate van het mogelijke) rekening met de feedback die ons wordt opgestuurd.

Je e-mail

De informatie