Visienota Creatieve industrieën in Vlaanderen

Type:studie/rapport
Uitgever:Flanders District of Creativity
Datum van uitgave:05.2011
Aantal pagina's:88
Raadpleegbaar:Visienota Creatieve industrieën in Vlaanderen (download)
Plaatsingsnummer:306
Taal:Nederlands

Info

Met deze visienota stelt het Overleg Creatieve Industrieën aanbevelingen voor aan de betrokken sectoren en beleidsdomeinen om tot een optimale ontwikkeling van de Creatieve Industrieën in Vlaanderen te komen. Het Overleg verzamelt 26 organisaties die, onder impuls en begeleiding van Flanders District of Creativity, werken aan een draagvlak voor de noden en belangen van de Creatieve Industrieën dat breder is dan dat van de afzonderlijke organisaties.
Deze tekst kwam tot stand met de steun en medewerking van 26 organisaties uit de Vlaamse Creatieve Industriëen, verenigd in het Overleg Creatieve Industrieën. In alfabetische volgorde: Antwerp Management School, BEA (Belgian Entertainment Association), Boek.be, Creamoda, CultuurInvest, Design Vlaanderen, Flanders District of Creativity (begeleiding & coördinatie), Flanders Fashion Institute, GALM, Howest, IAB Belgium, Instituut voor Beeldende, Audiovisuele en Mediakunst (BAM), Kunstenloket, Media Desk België – Vlaamse Gemeenschap, Media, Arts & Design Faculty, Muziekcentrum Vlaanderen, Overleg Kunstenorganisaties, Raad voor Reclame, REC Radiocentrum, Vlaams Architectuurinstituut, Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF), Vlaamse Architectenorganisatie, Vlaamse Dagbladpers, Vlaamse Filmproducenten
Bond (VFPB), Vlaamse Onafhankelijke Televisie Producenten (VOTP) en VTi (Vlaams Theater Instituut).

Verwante items in de databank

Nieuws:Visienota Creatieve Industrieën in Vlaanderen (27.05.2011)

Trefwoorden:

Uiteraard is het mogelijk dat de informatie op deze pagina voor verbetering vatbaar is. Laat ons via onderstaand formuliertje weten welke gegevens volgens jou moeten worden aangepast; Elke suggestie en opmerking wordt gelezen en we houden (in de mate van het mogelijke) rekening met de feedback die ons wordt opgestuurd.

Je e-mail

De informatie