The Black Box Revelation - All areas

Type:fotoboek
Auteur(s):Eddy Petroons
Uitgever:Skyline Entertainment
Datum van uitgave:12.2009
Raadpleegbaar:in Muziekcentrum Vlaanderen (op afspraak)
Plaatsingsnummer:992
Genre(s):Rock / Alternative
Taal:Engels

Info

Indrukwekkend en fraai vormgegeven salontafelboek over The Black Box Revelation. Fotograaf Eddy Petroons vertoefde meer dan een jaar lang in hun kielzog en schetst aan de hand van honderden foto's een veelzijdig portret van het rock&roll-duo op tour en in de studio.
Bij het boek zit tevens een DVD met een concertregistratie van hun passage op Pukkelpop 2009.

Perscommentaren

"Omdat het oog ook wel wat wil: van The Black Box Revelation ligt het prachtige, op elpeeformaat uitgegeven fotoboek ‘All Areas’ in de winkel. In het boek de beelden die Eddy Petroons schoot terwijl hij de band een jaar lang volgde. In ‘All Areas’ beelden van de kleinste zaaltjes tot de grootste festivals, van concertbeelden over backstagetoestanden met Eagles Of Death Metal, tot een blik achter de schermen in de studio. Als bonus zit bij het fraaie boek bovendien een dvd met daarop het concert dat The Black Box Revelation afgelopen zomer op Pukkelpop gaf. Rustig bladeren of de woonkamer doen stomen? Het kan allemaal met ‘All Areas’!"
Joris Vanden Broeck, RifRaf #212, februari 2010, p.19

Verwante items in de databank

Nieuws:Micro-expo Eddy Petroons (05.05.2010)
Personen/groepen:The Black Box Revelation (artiest / groep)

Uiteraard is het mogelijk dat de informatie op deze pagina voor verbetering vatbaar is. Laat ons via onderstaand formuliertje weten welke gegevens volgens jou moeten worden aangepast; Elke suggestie en opmerking wordt gelezen en we houden (in de mate van het mogelijke) rekening met de feedback die ons wordt opgestuurd.

Je e-mail

De informatie