Mozart06Concertgebouw

Type:boek
Auteur(s):Ignace Bossuyt, Pieter Bergé
Uitgever:Concertgebouw Brugge
Plaats van uitgave:Brugge
Datum van uitgave:2006
Aantal pagina's:255
Raadpleegbaar:in Muziekcentrum Vlaanderen (op afspraak)
Plaatsingsnummer:1225
ISBN:90 810397 1 7
Genre(s):Klassiek
Taal:Nederlands

Info

De Permekebibliotheek reikte tijdens de maand september 2007 in Antwerpen de Plantin-Moretusprijzen uit voor de best verzorgde boeken van 2006.
Jurgen Maelfeyt, grafisch ontwerper van het Concertgebouw, viel in de prijzen met zijn ontwerp van de boeken MOZART 06 en STEINWAY 170 in de categorie “Educatieve en Wetenschappelijke Uitgaven”. MOZART 06 was het programmaboek van het Concertgebouw Seizoen 06 rond de gelijknamige componist. STEINWAY 170 werd uitgegeven naar aanleiding van het Steinway festival in november vorig jaar.Beide boeken bieden naast programmatoelichtingen en biografieën ook diepgravende artikels en essays. Het Concertgebouw hecht groot belang aan het verschaffen van achtergrond en duiding bij de concerten en andere voorstellingen, en investeert daarom bewust in dit type publicaties. Binnen enkele maanden verschijnt het derde boek in deze reeks, naar aanleiding van het festival December Dance. De boeken MOZART 06 en STEINWAY 170 zijn onder andere in het Concertgebouwcafé nog verkrijgbaar en kosten € 10.

Verwante items in de databank

Organisaties:Concertgebouw Brugge (muziekorganisaties, concertzaal / organisatie, oude muziek, hedendaagse muziek)

Uiteraard is het mogelijk dat de informatie op deze pagina voor verbetering vatbaar is. Laat ons via onderstaand formuliertje weten welke gegevens volgens jou moeten worden aangepast; Elke suggestie en opmerking wordt gelezen en we houden (in de mate van het mogelijke) rekening met de feedback die ons wordt opgestuurd.

Je e-mail

De informatie