Wegwijzerbrochure editie 2008Wegwijs in de zakelijke aspecten van de muzieksector

Type:gids/catalogus
Auteur(s):Leen Fourrier, Roel Vanhoeck, Petra Geens
Uitgever:Muziekcentrum Vlaanderen
Plaats van uitgave:Brussel
Datum van uitgave:2008
Aantal pagina's:100
Raadpleegbaar: Wegwijzerbrochure editie 2008 (download)
Plaatsingsnummer:1471
ISBN:D/2007/10.580/1
Taal:Nederlands

Preview

Info

Dit boekje is bedoeld als wegwijzer doorheen het kluwen van informatie over zakelijke aspecten van de muzieksector. Het kan een handige leidraad zijn voor professionele muzikanten en organisatoren, die zich willen bezighouden met de ontplooiing van het muzikant zijn, of met de organisatie en de productie van concerten.

Het is met deze publicatie niet de bedoeling om de zakelijke thema’s inhoudelijk uit te werken. Dan zou dit ene boekje uit zijn voegen barsten. Wel wordt een overzicht geboden van opleidingen, organisaties, websites en publicaties waar alle nodige zakelijke informatie kan worden gevonden.

De publicatie kan worden gedownload via bovenstaande link, of besteld per post. Indien per post besteld wordt, moet er wel 4 Euro administratie/verzendingskosten gestort worden op het rekeningnummer 068-2187691-77 van Muziekcentrum Vlaanderen, samen met een mailtje naar info@muziekcentrum.be met daarin je adres.

Verwante items in de databank

Pagina's:Muziekzaken

Trefwoorden: , ,

Uiteraard is het mogelijk dat de informatie op deze pagina voor verbetering vatbaar is. Laat ons via onderstaand formuliertje weten welke gegevens volgens jou moeten worden aangepast; Elke suggestie en opmerking wordt gelezen en we houden (in de mate van het mogelijke) rekening met de feedback die ons wordt opgestuurd.

Je e-mail

De informatie