There Is/Nothing Twice

Type:album
Formaat:CD
Uitvoerder(s):Stadt
Label(s):Gentle Recordings
Label code:GR012CD
Releasedatum:08.03.2019
Aanwezig in Muziekcentrumja
Genre(s):Rock / Alternative
Taal:Engels

Track-info

1.Broken people
2.Nothing twice
3.Today's a work of ages
4.Afraid of being fed up
5.Amplified
6.Fluid is grand
7.Thuissfeer
8.Daily comment

Perscommentaren

"met gezonde lust en goedaardige stress zijn de heren van Stadt een sterk oeuvre aan het uitbouwen" (...) "In het nummer Nothing Twice , dat de groep terecht de plattegrond van deze nieuwe, derde plaat noemt, treffen we een stuwende cadans zoals The Flaming Lips die al eens van het proto-elektroduo Silver Apples kaapte, naast scheutige porties psych-, kraut- en spacerock. Men merke op: dat is drie keer rock. Zoals in: wild, moedig, voortvarend." (...) "Een plaat waarover genoeg, maar niet te veel is nagedacht. Doe ze uzelf cadeau." (****)
Kurt Blondeel, Focus Knack, 13.03.2019, p.44

"Kraut met een hoge hoeveelheid pop, vette lagen synths, afwijkende ritmiek en altijd spannende afslagen. Holger Czukay (Can) zou trots geweest zijn op deze nazaten." (...) "nooit wordt het liedje vergeten of ontspoort de band in moeilijkdoenerij, hoe ingewikkeld deze psychedelica-light in werkelijkheid ook is. Geniaal."
Willem Jongeneelen, OOR 2019/05, mei 2019, p.94

(...) "een kluwen van krautpop, progrock en psychedelica." (...) "Complex en catchy zijn tegelijk: niemand doet dat zoals STADT." (***1/2)
(pvw), Humo, 12.03.2019, p.159