Magic marker love

Type:album
Formaat:CD
Uitvoerder(s):Eriksson Delcroix, Sun Sun Sun
Label(s):V2 Records Benelux, Dim Din Records, Waste My Records
Label code:VVNL31512
Releasedatum:10.11.2017
Aanwezig in Muziekcentrumja
Genre(s):Rock / Alternative
Taal:Engels

Track-info

1.Joey
2.A sweetheart's cowboy
3.First another cigarette
4.Skater - Cowboy
5.Pow wow nr1
6.Magic marker love
7.Three sisters
8.Elegie
9.The colours all go to bed
10.Home

Perscommentaren

"Op ‘Magic Marker Love’ (..) is country enkel nog een handig bordje waarachter je Eriksson en Delcroix in de platenzaak zou kunnen terugvinden." (...) "Van een bijna tastbare schoonheid is het zes minuten durende ‘Elegie’, waarin woordeloos naar de hemel wordt gezongen, en je de zandkorrels van de shakers haast door je bloedbaan voelt glijden. Topper, groeiplaat, metgezel voor de winter. Vaarwel 'Broken Circle Breakdown', hallo horizon." (****1/2)
Jurgen Beckers, Humo, 07.11.2017, p.167

"Vermoeid van een lang najaar? Melancholisch door het vallen van de bladeren? Dan is ‘Magic marker love’ iets voor u. Muziek voor countrygitaar, strijkkwartet en een koppel stemmen. Ongehoord!" (****)
Peter Vantyghem, De Standaard, 15.11.2017, p.D7

"Magic Marker Love laat hoe dan ook een beduidende stijlverschuiving horen: kosmische, semisymfonische, spookachtige americana noir krijgen we hier." (...) "Met drie violen en een cello erbij komt het gezamenlijke zevental tot brede, cinematografische vormen, gestileerd op een natuurlijke manier, als ringen op een donkere poel die net een fikse steen heeft opgeslorpt." (***)
Kurt Blondeel, Focus Knack, 15.11.2017, p.43