Good is in your bones

Type:album
Formaat:CD
Uitvoerder(s):Sukilove
Label(s):Sukiloves Records
Label code:SLR06
Distributeur:PIAS Belgium
Releasedatum:25.09.2006
Aanwezig in Muziekcentrumja
Genre(s):Rock / Alternative
Taal:Engels

Track-info

1.Blood and milk makes holy
2.Snow
3.Ballad of no apology
4.Let's dive
5.Mama
6.Even the angels sin
7.Good friends
8.Pretty kitty
9.Come home/No way
10.Black heart
11.Moon

Perscommentaren

"Good is in Your Bones is een weerbarstige cd, die herhaalde beluisteringen vergt voor je doorhebt dat onder de bizarre geluiden, de complexe ritmiek en de kregelige, naar Beefheart neigende gitaren fraaie, melodieuze popsongs schuilgaan." (...) "Er wordt hecht en subtiel gemusiceerd en de muzikale vondsten van Sukilove hoeven voor die van dEUS niet onder te doen. Verplicht luistervoer kortom."
Dirk Steenhaut, De Morgen, BIS p. 6 (27.09.2006)

"Deweze neemt de draad op met zijn rootsbandje, dat ongemeen heftig uit de startblokken schiet, maar even verder ontroert en ook nu aan het post-Beatlesoeuvre van Lennon herinnert."
Tom Peeters, De Tijd, p.17 (23.09.2006)

"Van muziek moet je onpasselijk worden: dat is het credo van Pascal Deweze. Naïeve, bitterzoete melodieën mutileert hij tot averechtse songs. Commerciële zelfmoord, maar het zal hem wat. Kindersprookjes zijn uiteindelijk ook gruwelijke verzinsels. Het pertinente, manifeste referentiepunt blijft Alex Chiltons eerste band Big Star, zeker in het dissen van de eigen nummers. Het resultaat: beklemmende, ijzige liedjes, waar je op slag kapot van bent."
Eddy Hendrix; Focus Knack, p.85 (20.09.2006)

"Dat ze bij Studio Brussel de nieuwe Sukilove-cd te moeilijk vinden, willen we best geloven - over sommige nummers is wel érg lang nagedacht - maar dat neemt niet weg dat Good Is In Your Bones opnieuw een paar nummers herbergt die hier op goedkeurend geknor kunnen rekenen."
Het Belang Van Limburg, p.139 (30.09.2006)

(...) "ondertussen zit 'Good is in Your Bones' al twee weken vastgeroest in onze cd-speler, en we kunnen maar één ding besluiten: onze vriend heeft een moeilijke periode achter de rug. Wij gokken op het soort passionele knipperlichtrelatie (wij lezen Flair) waarin je lief plots besluit dat 'ze-toch-alleen-maar-goeie-vrienden-wil-zijn'. Het gevolg? Dé plaat. Recht van het hart naar de pen."
SDP, Humo (30.09.2006)