Muzieksubsidiewijzer: Wegwijs in de muzieksubsidies in Vlaanderen

Dit is een gearchiveerd bericht

23.11.2006

Steeds meer muzikanten lijken de weg te vinden naar subsidies van de Vlaamse Gemeenschap, provincies of gemeentebesturen, maar al te vaak wordt achter het net gevist en blijft de aanvrager gedesillusioneerd achter. Daarom sloegen Muziekzaken en Poppunt de handen in elkaar en maakten deze subsidiewijzer.

Verwacht je niet aan ellenlange opsommingen van ingewikkelde wetsartikels, maar wél aan een zo duidelijk mogelijke samenvatting van wat je van een bepaalde subsidielijn mag verwachten en waaraan je moet voldoen om een kans te maken. Bij de meeste subsidiemogelijkheden geven we ook een lijst van mensen en organisaties die er in het verleden al gebruik van mochten maken.
(!! Daar deze publicatie al een tijdje oud is, leidt niet elke link meer naar de juiste webpagina. Indien je echt niet vindt wat je zoekt, geef ons dan gerust een seintje)

Hoe bestellen?

Stuur een mailtje naar muziekzaken@muziekcentrum.be met je naam en adres en schrijf een bedrag van 4 euro (administratie- en verzendingskosten) over op rekening 068-2187691-77 met vermelding "Muzieksubsidiewijzer". De publicatie kan gratis afgehaald worden in Muziekcentrum Vlaanderen (Steenstraat 25, 1000 Brussel).

Download de Muzieksubsidiewijzer
Download hier de Muzieksubsidiewijzer (PDF)

Trefwoorden:

Terug Meer nieuws