[volzet] Infosessie over het nieuwe Kunstendecreet (projecten en beurzen)

Dit is een gearchiveerd bericht

14.07.2016

Op 15 september 2016 kunnen voor de vierde maal project- en beursaanvragen worden ingediend onder de nieuwe regeling van het Kunstendecreet.
Om kunstenaars en organisaties wegwijs te maken in de regelgeving m.b.t. projecten en beurzen en andere subsidie-instrumenten organiseren Kunstenpunt en de Afdeling Kunsten op maandag 29 augustus 2016 van 9u30 tot 12u30 een infosessie in Brussel.

De infosessie bestaat uit twee delen:
  • Presentatie: overzicht van o.a. de nieuwe en vernieuwde subsidielijnen met verduidelijking over het principe van zelfprofilering via functies en disciplines, over de manier waarop de kwaliteitsbeoordeling georganiseerd wordt en over de werking van het digitale platform KIOSK. Naast beurzen en projectsubsidies zullen ook andere subsidie-instrumenten kort worden toegelicht.
  • Workshop: begeleiding door Kunstenpunt van kleine groepen deelnemers om aan de hand van concrete cases de verschillende subsidielijnen en het gebruik van functies en disciplines beter onder de knie te krijgen
Praktische info:
Datum: maandag 29 augustus 2016 van 9u30 tot 12u30
Locatie: Boudewijngebouw (Boudewijnlaan 30, 1000 Brussel, vlakbij het Noordstation)
Taal: De hele sessie verloopt in het Nederlands. Een minimaal passieve kennis van het Nederlands wordt dus verondersteld. Anderstalige deelnemers kunnen op voorhand de Engelse presentatie online doornemen.

OPGELET: Ingeschreven, maar last minute verhinderd? Geef ons een seintje ten laatste op 25 augustus.
Via deze link vind je alle nuttige informatie en links om een subsidieaanvraag voor te bereiden. Handig om door te nemen ter voorbereiding van de infosessie of om meteen mee aan de slag te gaan.

Verwante items in de databank

Organisaties:Agentschap Kunsten en Erfgoed(1)

Trefwoorden: ,

Terug Meer nieuws