Oproep bands & artiesten voor MaMA 2016

Dit is een gearchiveerd bericht

25.05.2016

Van 12 tot 14 oktober 2016 vormen de wijken Pigalle en Montmartre het fraaie Parijse decor voor een nieuwe editie van het MaMA Festival. MaMA profileert zich als dé ontmoetingsplaats voor internationale en ook een groot deel Franse muziekprofessionals. Zeker interessant dus voor iedereen die de Franse markt wil exploreren.

Het concept van MaMA ligt in dezelfde lijn als Eurosonic Noorderslag (Groningen) of Reeperbahn Festival (Hamburg): een jaarlijkse bijeenkomst van muziekprofessionals (managers, boekingsagenten, platenfirma's, organisatoren, media) die overdag deelnemen aan een conferentie (rondetafelgesprekken, infosessies, workshops) en 's avonds verschillende concerten meepikken van een selectie beloftevolle bands.

Concreet vinden er dit jaar meer dan honderd showcases plaats, verspreid over drie dagen, op twaalf locaties met een capaciteit die varieert tussen honderd en 1.400 toeschouwers.

Aanmelden bands & artiesten
Acts die in aanmerking willen komen voor een showcase op MaMA Event 2016 kunnen zich via het Artist Application Form aanmelden tot en met 9 juni 2016. Wees er dus snel bij als je kans wilt maken. Bij de inschrijving word je gevraagd onderstaande info door te geven:

- naam en contactgegevens van de band, management & technische crew
- beknopte bio, foto, genre & invloeden
- enkele perscitaten
- stageplot, technische & hospitality rider

Op mama-event.com vind je info over de eerste panels en concerten. In augustus volgt het volledige programma.

Trefwoorden:

Terug Meer nieuws