Tweede editie van Europe Day in de AB

Dit is een gearchiveerd bericht

28.04.2016

In navolging van de succesvolle eerste editie organiseert concertzaal Ancienne Belgique op 10 mei 2016 opnieuw 'Europe Day', een evenement in het kader van Liveurope, een samenwerkingsverband tussen concertzalen ter promotie van Europees talent. 

De avond wordt geopend door Jonathan Hill, speechschrijver van Jean-Claude Juncker, Voorzitter van de Europese Commissie.

Vervolgens zal Puggy, de 'meest Europese der Belgische bands', een exclusief interview geven in de AB Club. De bandleden zullen vertellen over hun Europese roots en over hun ervaring met optreden over de Belgische grens. Het gesprek wordt gevolgd door een exclusieve akoestische liveset.

Daarna zullen drie jonge Europese bands een showcase ten beste geven op het podium van de AB Club. Last Train (Frankrijk), Memória de Peixe (Portugal) en Indian Askin (Nederland) zullen elk een set spelen om het publiek een idee te geven van de kwaliteit en de diversiteit van het Europese repertoire.

De concerten zijn gratis toegankelijk.

Gelijkaardige minifestivals zullen in dezelfde week plaatsvinden op andere podia van het Liveurope-netwerk, o.a. in Duitsland, Portugal en Denemarken.

Meer info vind je op de Liveurope-website:
www.liveurope.eu

Liveurope videopresentatie:
https://goo.gl/oZbB60

Verwante items in de databank

Personen/groepen:Puggy (groep / artiest)
Organisaties:Ancienne Belgique (grote concertzaal, club / kleine concertzaal)

Trefwoorden:

Terug Meer nieuws