Grote Belgische delegatie naar Jazzahead 2016

Dit is een gearchiveerd bericht

14.04.2016

Van 21 tot 24 april coördineert Kunstenpunt, samen met Wallonie-Bruxelles Musiques (WBM), opnieuw de Belgische aanwezigheid op Jazzahead, een internationale beurs en showcasefestival voor jazz die jaarlijks plaatsvindt in Bremen, Duitsland.

Het programma van Jazzahead bestaat uit concerten, showcases, rondetafelgesprekken, lezingen, netwerkmomenten, awards en een professionele beurs. Jaarlijks verwelkomt Bremen meer dan 2800 jazzprofessionals uit 48 landen. Ook voor het grote publiek heeft Jazzahead heel wat te bieden, met meer dan 80 concerten en culturele events verspreid over verschillende podia in de stad.

2 Belgische showcases
Zoals bij voorgaande edities, staan Kunstenpunt en WBM ook dit jaar  in voor de Belgische 'umbrella'-stand, die zal fungeren als ontmoetingsplek en etalage voor jazz uit Vlaanderen en Wallonië (stand nr. 6D02) .

Bovendien werden 2 Belgische jazzgroepen door een internationaal samengestelde jury geselecteerd voor het showcasegedeelte van de beurs. Op zaterdag 23 april zullen zowel LABtrio als Dans Dans het beste van zichzelf geven in het kader van de 'European Jazz Meeting'.

Kunstenpunt ondersteunt deze showcases promotioneel en organiseert ook een netwerkmoment.

Een volledig overzicht van de Belgische delegatie vind je in de BROCHURE JAZZAHEAD 2016


Meer info over Jazzahead:

www.jazzahead.de 

Trefwoorden:

Terug Meer nieuws