Extra infosessie nieuw Kunstendecreet

Dit is een gearchiveerd bericht

10.08.2015

De allereerste toepassing van het nieuwe Kunstendecreet staat voor de deur: tegen 15 september 2015 worden de eerste project- en beursaanvragen ingediend. Omdat het nieuwe decreet heel wat wijzigingen meebrengt, organiseren Kunstenpunt en de Afdeling Kunsten van de Vlaamse Gemeenschap opnieuw een infosessie om kunstenaars en organisaties wegwijs te maken in de regelgeving m.b.t. projecten en beurzen. 

Afspraak maandag 31 augustus 2015 van 9u30 tot 12u30 in het De Ferrarisgebouw in Brussel (Koning Albert II-laan20, vlakbij het Noordstation).

De infosessie bestaat uit twee delen:

1. Presentatie: In een eerste deel geeft de Afdeling Kunsten een overzicht van o.a. de nieuwe en vernieuwde subsidielijnen, verduidelijking over het principe van zelfprofilering via functies en disciplines en over de manier waarop de kwaliteitsbeoordeling georganiseerd wordt met betrekking tot beurzen en projecten.
2. Workshops: In een tweede deel begeleidt Kunstenpunt kleine groepen deelnemers, om aan de hand van concrete cases de verschillende subsidielijnen en het gebruik van functies en disciplines beter onder de knie te krijgen.

Inschrijven: Deelname aan de infosessies is gratis maar registreren is noodzakelijk. Klik hier voor het inschrijvingsformulier. (Opgelet: je ontvangt geen inschrijfbevestiging via mail.)

Via deze link vind je alle nuttige links naar de nodige informatie voor wie een subsidieaanvraag voorbereidt. Handig om door te nemen ter voorbereiding van de infosessie of om meteen mee aan de slag te gaan. 

Verwante items in de databank

Organisaties:Kunstenpunt (ondersteunende organisatie / belangenvereniging)
Agentschap Kunsten en Erfgoed (overheid)

Trefwoorden: , ,

Terug Meer nieuws