Kunstenpuntkorting bij registratie voor MaMA Music Festival & Convention 2015

Dit is een gearchiveerd bericht

10.07.2015

Van 14 tot 16 oktober 2015 vormen de wijken Pigalle en Montmartre het fraaie Parijse decor voor een nieuwe editie van het MaMA Festival. MaMA profileert zich als de ontmoetingsplaats voor internationale en vooral Franse muziekprofessionelen. Interessant dus voor iedereen die de Franse markt wil exploreren.

Het concept van MaMA ligt in dezelfde lijn als Eurosonic Noorderslag (Groningen) of Reeperbahn Festival (Hamburg): een jaarlijkse bijeenkomst van muziekprofessionals (managers, boekingsagenten, platenfirma's, organisatoren, media) die overdag deelnemen aan een conferentie (rondetafelgesprekken, infosessies, workshops) en 's avonds verschillende concerten meepikken van een selectie beloftevolle bands.

Belgische professionelen kunnen zich registreren tegen een voordeeltarief. Via Kunstenpunt betaal je  95 euro (i.p.v. 140 euro) voor een driedaagse all-accesspas. Hiermee kun je alle MaMA-activiteiten (conferentiedeel en concerten) bijwonen. Om van het voordeeltarief te genieten kan je tot 23 september via wouter@kunsten.be de nodige info verkrijgen.

Op www.mama-event.com vind je info over de eerste panels en concerten. In augustus volgt het volledige programma.

Trefwoorden:

Terug Meer nieuws