Korting registratie voor Reeperbahn showcasefestival via Kunstenpunt

Dit is een gearchiveerd bericht

10.07.2015

Van 23 tot 26 september 2015 vindt in Hamburg opnieuw het Reeperbahn Festival plaats: het grootste club- & showcasefestival in Duitsland. Naast 30.000 muziekliefhebbers, ontvangt Hamburg ook zo'n 3.500 professionelen. Overdag pakt het festival uit met tal van debatten, presentaties en netwerkmomenten. 's Avonds kun je in de buurt van de Reeperbahn op zoek naar nieuw muzikaal talent. Zo'n 350 bands spelen zich in de loop van 4 dagen internationaal in de kijker. 

Korting Delegate Pass
Professionelen die zich willen inschrijven voor het Reeperbahn Festival kunnen via Kunstenpunt een korting bekomen op een 'Delegate Pass' die toegang biedt tot de cluboptredens en het conferentiegedeelte met debatten, extra showcases, netwerksessies, B2B evenementen, recepties…

Wie een Delegate Pass met korting wil reserveren, kan deze vóór 16 september bestellen voor 135 euro (plus 19% btw) in plaats van 195 euro door te mailen naar registration@reeperbahnfestival.com, met de vermelding van volgend codewoord: " Discount_Flanders ". Om te kunnen inschatten hoe groot de Belgische delegatie zal zijn in Hamburg, gelieve ons op de hoogte houden van je inschrijving via wouter@kunsten.be .

Meer info: www.reeperbahnfestival.com

Trefwoorden:

Terug Meer nieuws