Informatie infosessies Kunstendecreet online

Dit is een gearchiveerd bericht

01.06.2015

Afgelopen voorjaar organiseerden we i.s.m. Kunsten en Erfgoed, NICC en het Vlaams Architectuurinstituut een reeks infosessies i.v.m. het nieuwe Kunstendecreet, zowel voor individuele kunstenaars als voor kunstenorganisaties. De laatste infosessie is intussen achter de rug, de eerste deadlines komen in zicht, daarom zetten we hieronder graag nog eens alle info die aan bod kwam op een rijtje.

•    Via deze link vind je alles over het nieuwe decreet, het kader, de functies, en kan je ook de documenten en de presentaties van de infosessies opnieuw raadplegen;

•    Indien je de infosessie hebt gemist, kan je delen van de presentatie ook bekijken via het YouTube-kanaal van het departement CJSM;

•    Intussen werd er ook een handige FAQ opgemaakt.

Indien je na het doornemen van al deze informatie nog vragen hebt, kan je daarmee terecht bij ons of bij de Afdeling Kunsten van het departement CJSM.

Met vragen over de regelgeving kan je terecht bij de Afdeling Kunsten (kiosk@cjsm.vlaanderen.be);

Wie eerder nood heeft aan een klankbord om zijn/haar eigen individuele project of organisatie te situeren binnen het decreet (in termen van subsidielijnen, de functies en/of disciplines), kan bij Kunstenpunt terecht. Je kan daarvoor mailen naar info@kunsten.be of bellen naar  02 274 17 60.

Indien je deelnam aan één van de infosessies, vernemen wij ook graag wat je van de workshops vond en of er nog bepaalde info of tools ontbreken om aan de slag te gaan. Laat het ons weten via deze link.

Verwante items in de databank

Organisaties:Departement Cultuur, Jeugd, Sport en Media(1)

Trefwoorden: , ,

Terug Meer nieuws