Dag van de Doener

Inspiratie- en ontmoetingsdag voor freelance kunsteducatieve docenten

Dit is een gearchiveerd bericht

07.05.2015

Op vrijdag 5 juni organiseert Destelheide i.s.m. Departement Cultuur, Jeugd, Sport en Media, Vitamine C, Kunstenloket, Kunstenpunt en enkele experten uit het veld de Dag van de Doener. De Dag van de Doener is speciaal voor freelance kunsteducatieve docenten uitgedacht. Er is ruimte voor uitwisseling van ervaringen, nieuwe ideeën en inzichten in de beste methodieken voor kunsteducatie.

Daarnaast is er zakelijk advies op maat, kom je alles te weten over hoe je IT en nieuwe media kan inzetten in cultuureducatie, leer je hoe het zit met (meer)taligheid in cultuureducatie en wordt er dieper ingegaan op inclusie (n.a.v. het nieuwe M-decreet). Op de Dag van de Doener wordt ook een nieuwe zelfevaluatietool voor cultuureducatoren gepresenteerd. De meest inspirerende boeken en films ontdek je op de Dag van de Doener dan weer in de speciale bibliotheek. ‘s Avonds is er een gezellige barbecue met muzikale omlijsting.

Voor vormingsverantwoordelijken van kunsteducatieve organisaties is er een speciaal namiddagluik met uitwisseling.

Praktisch:
Vrijdag 5 juni 2015 van 10u-18u + avondprogramma
Locatie: Destelheide, Dworp (nabij Brussel).
Prijs? 35 euro voor het dagprogramma, inclusief lunch en aperitief. Voor 15 euro extra neem je ook deel aan het avondprogramma met barbecue.
Het aantal plaatsen is beperkt. Snel inschrijven is de boodschap!

De Dag van de Doener is een initiatief van Destelheide i.s.m. Departement Cultuur, Jeugd, Sport en Media; Vitamine C; Kunstenloket, Kunstenpunt en enkele experten uit het veld.

www.dagvandedoener.be

Verwante items in de databank

Organisaties:Departement Cultuur, Jeugd, Sport en Media (overheid)
Kunstenloket (ondersteunende organisatie)
Kunstenpunt (muziekorganisaties, informatie, documentatie en promotie)

Terug Meer nieuws