Belgische delegatie naar Jazzahead 2015

Dit is een gearchiveerd bericht

21.04.2015

Van 23 tot 26 april coördineert Kunstenpunt, samen met Wallonie-Bruxelles Musiques, opnieuw de Belgische aanwezigheid op Jazzahead, een internationale beurs en showcasefestival voor jazz uit alle windstreken die jaarlijks plaatsvindt in Bremen, Duitsland.

Het programma van Jazzahead bestaat uit concerten, showcases, rondetafelgesprekken, lezingen, netwerkmomenten, awards en een professionele beurs. Jaarlijks verwelkomt Bremen meer dan 2800 professionals uit 48 landen zoals artiesten, managers, boekers, labels, publishers, pers en organisaties. Ook voor het grote publiek heeft Jazzahead heel wat te bieden, met meer dan 80 concerten en culturele events verspreid over verschillende podia in de stad.

Zoals bij voorgaande edities, staan Kunstenpunt en WBM ook dit jaar  in voor de Belgische 'umbrella'-stand, die zal fungeren als ontmoetingsplek en etalage voor jazz uit Vlaanderen en Wallonië (stand nr. 6D02) . Op vrijdag 24 april vindt om 17u30 een netwerkmoment plaats, georganiseerd door JAZZ.Brussels en aangeboden door Brussels Invest & Export + visit.brussels.

Een volledig overzicht van de Belgische delegatie vind je in de Brochure Jazzahead 2015.

Meer info over Jazzahead:

www.jazzahead.de

Verwante items in de databank

Documenten:Brochure Jazzahead 2015 (brochure)

Trefwoorden:

Terug Meer nieuws