Sabam organiseert verkiezingsdebat

Dit is een gearchiveerd bericht

17.02.2014

Met het oog op de nakende verkiezingen van 25 mei organiseert SABAM op 27 februari een verkiezingsdebat. Welke concrete voorstellen hebben de politieke partijen in hun programma opgenomen om de creatie in ons land te stimuleren? Wat zijn hun intenties met betrekking tot jullie, de scheppende kunstenaars? Hoe denken ze die te verwezenlijken? Hoe zien ze de evolutie van je inkomsten? Hoe zien ze de evolutie van creatieve content in de media en op het internet?

Vooraleer je je stem uitbrengt  is het goed de maatregelen te kennen die de politieke partijen voor de scheppende kunstenaars willen ondernemen als ze aan de regering(en) deelnemen. Het is dus zeker nuttig om je stem te laten horen.

Deelnemers
  • Liesbeth Van der Auwera (CD&V), voorzitter Kamercommissie Bedrijfsleven
  • Philippe De Coene (Sp-a), Vlaams Parlementslid, voorzitter Commissie voor Cultuur, Jeugd, Sport en Media
  • Wilfried Vandaele (NVA), Vlaams Parlementslid en Senator
  • Annemie Maes (Groen), Brussels Hoofdstedelijk Parlementslid, Voorzitter Commissie Cultuur, jeugd en sport in de Raad voor de Vlaamse Gemeenschap
  • Willem-Frederik Schiltz (Open Vld), federaal parlementslid

Praktisch
Het debat vindt plaats op SABAM (zaal Brel, 2de verdieping) op donderdag 27 februari om 20 uur. Na afloop van het debat (verwachte duur: 1u30) is er gelegenheid tot napraten met een drankje.
Deelname is gratis.

Schrijf je nu in door een mail te sturen naar debat@sabam.be.

Verwante items in de databank

Organisaties:Sabam

Trefwoorden: , , ,

Terug Meer nieuws