Tweede CultuurInvestFestival

Dit is een gearchiveerd bericht

19.03.2013

Op dinsdag 16 april organiseert CultuurInvest, het investeringsfonds voor de creatieve industrie, voor de tweede keer het CultuurInvestFestival. Tijdens deze namiddag vertellen creatieve ondernemers op welke manier het investeringsfonds iets betekent voor hun organisatie.

Leen Gysen vertelt welke rol CultuurInvest speelt in IPARC, een start-up die diensten aanbiedt op vlak van restauratie en conservatie van oude en moderne kunst. Christoph Ruys en Edith Vervliet van EastVillage lichten toe hoe hun publishing agentschap verder kan groeien met de middelen van CultuurInvest. Steven De Beul en Ben Tesseur van de stop-motion animatiestudio Beast Animation vertellen over het investeringstraject dat ze met CultuurInvest liepen. Steven en Ben brengen ook de internationaal gelauwerde animatiefilm ‘Oh Willy’ mee, een kortfilm van Emma de Swaef en James Roels en geproduceerd door Beast Animation.

Komiek Arnout Van den Bossche, die in 2009 Humo’s Comedy Cup won, sluit de editie 2013 van het CultuurInvestFestival af. Hij noemt zichzelf de relatiefluisteraar en mag ons live overtuigen van zijn capaciteiten als redder van relaties.
Na het laatste optreden is er de mogelijkheid om na te praten bij een hapje en een drankje. 

Wie een bedrijf wil oprichten in de creatieve sector en financiering zoekt, wie als creatieve ondernemer de volgende stap wil zetten of wie gewoon wil weten wat CultuurInvest kan bieden is van harte welkom op het CultuurInvestFestival 2013.

Praktisch
Dinsdag 16 april
14u - 17u, met aansluitend een hapje en een drankje.
Foyer Zoozicht (Zoo van Antwerpen)

De plaatsen zijn beperkt dus inschrijven is noodzakelijk.
Meer informatie en inschrijvingen via deze link

www.cultuurinvest.be

Verwante items in de databank

Organisaties:CultuurInvest

Trefwoorden: ,

Terug Meer nieuws