Music for carparks

Met aangepast wedstrijdreglement (d.d. 04.02.2013)

Dit is een gearchiveerd bericht

11.03.2013

Concertgebouw Brugge en Interparking schrijven een compositieopdracht uit voor een soundscape voor parkings. De beide organisatoren willen hiervoor de nodige promotie maken. De winnaar behoudt wel de rechten op zijn creatie. Het wedstrijdreglement werd in die zin verduidelijkt.Inleveringsdatum 15 april 2013.

Wedstrijd
Creëer een originele soundscape voor honderden Interparkings in Europa.

CONCERTGEBOUW BRUGGE en INTERPARKING schrijven een compositieopdracht uit voor een soundscape voor parkings.

Het muziekensemble Bang on a Can All-Stars brengt op 9 mei Brian Eno’s Music for Airports in Concertgebouw Brugge. In het kader van deze schitterende uitvoering  zijn wij op zoek naar MUSIC FOR CAR PARKS. Een soundscape die de parkingbezoeker rust geeft of net prikkelt. Omgevingsmuziek die van elk bezoek aan Interparking een artistieke ervaring maakt.

Iedereen met muzikaal talent die zich aangesproken voelt een eigen soundscape voor dit project te componeren, kan van 1 februari 2013 tot 15 april 2013 deelnemen aan de wedstrijd.

De enige voorwaarde is dat de muziek de bezoeker op een subtiele manier aanspreekt en een meerwaarde biedt ten opzichte van de clichématige muzak.

Kruip in de studio, ga aan je draaitafel staan en creëer voor ons MUSIC FOR CAR PARKS. En misschien klinkt straks jouw soundscape in honderden Interparkings in heel Europa!

Download hier het Wedstrijdreglement:

Verwante items in de databank

Organisaties:Concertgebouw Brugge (muziekorganisaties, concertzaal / organisatie, oude muziek, hedendaagse muziek)

Terug Meer nieuws