Nieuw PlayRight info-café op 8 oktober

Dit is een gearchiveerd bericht

28.09.2012

Op 8 oktober wordt in het Beurskafee van de Brusselse Beursschouwburg een nieuw 'Info-Café' georganiseerd van beheersvennootschap PlayRight, met deze keer bijzondere aandacht voor sessiemuzikanten.
Op 8 oktober 2012 richt PlayRight zich tijdens het eerste info-café van dit najaar specifiek naar artiesten die muzikale prestaties leveren. Die avond wordt in avant-première het 'contract van sessiemuzikant' voorgesteld en toegelicht. Daarbij worden ook een aantal praktische zaken overlopen zoals: de verschillende formulieren en hoe ze te gebruiken, de fiscale verplichtingen,… Verder zijn er ook tips en worden de veranderingen in de nabije toekomst voorgesteld. Iedereen is van harte welkom.

Het concept van de PlayRight Info-Cafés werd niet gewijzigd: het zo verstaanbaar mogelijk toelichten van specifieke thema’s die voor de uitvoerende kunstenaars en leden van PlayRight belangrijk zijn.

De toegang is nog steeds gratis en bij een drankje en hapje heeft men na de infosessie de  mogelijkheid om collega's uit de sector en medewerkers van PlayRight te ontmoeten.

Bevestig je aanwezigheid voor vrijdag 5 oktober via info@playright.be (onderwerp: 'aanwezig PlayRight Info-Café')

Praktisch
Maandag 8 oktober 2012
Deuren: 18.30 u.
Toegang is gratis

BeursKafee, Beursschouwburg
A.Ortsstraat 20,
1000 Brussel

Voor meer info kan je mailen naar info@playright.be of bellen naar 02/421.53.41.

Verwante items in de databank

Organisaties:PlayRight (beheersvennootschap)

Terug Meer nieuws