Summer school: Zakelijk management in culturele en creatieve sector

Dit is een gearchiveerd bericht

15.05.2012

Van 18 tot 22 juni wordt in het Kaaitheater te Brussel een summer school 'Zakelijk leider in de culturele en creatieve sectoren' georganiseerd.

Opklimmen doe je door ervaring op te doen. Toch hebben sommige functies in culturele en creatieve organisaties specifieke vereisten die je niet zomaar leert in praktijk, laat staan in handboeken, vindt. Een zakelijk leider beschikt niet enkel over een uitgebreide kennis van bedrijfsbeleid, hij behoudt ook overzicht over de marketing en communicatie van zijn organisatie en beheert gebalanceerd personeel en financiƫn. Dat zijn allemaal particuliere skills die een geheel eigen invullling krijgen binnen de culturele en creatieve sectoren.

Upwards organiseert in juni een starterspakket voor aspirant zakelijk leiders in de culturele en creatieve sectoren. Gedurende vijf dagen worden verschillende experts en praktijkdeskundigen aan het woord gelaten om via theoretisch onderbouwde, maar praktijkgerichte sessies in te gaan op de specifieke competenties van een zakelijke leider.

De summer school richt zich tot:
  • Personeel van organisaties binnen de culturele en creatieve sectoren met praktijkervaring, die een leidinggevende functie ambiĆ«ren.
  • Leidinggevenden binnen de culturele en creatieve sectoren die zich willen om- of bijscholen met het oog op het beheer van hun project of organisatie.
Kandidaat-deelnemers worden geselecteerd op basis van hun profiel en motivatie.

Info & inschrijvingen via de website van organisator Upwards.

Trefwoorden:

Terug Meer nieuws