Infosessie over naburige rechten en personenbelasting

Dit is een gearchiveerd bericht

30.04.2012

PlayRight, het voormalige Uradex, organiseert op 7 mei een infocafé rond het thema 'De naburige rechten en de personenbelasting'.

Sinds de wet van 16 juli 2008 genieten de artiesten in België van een gunstig fiscaal regime voor hun auteurs- en naburige rechten. Ook al bestaat deze regeling al verschillende jaren, toch blijkt ze in de praktijk nog tal van vragen op te roepen bij artiesten, hun boekhouders, fiscalisten en andere vertegenwoordigers.

Tijdens dit info-café licht PlayRight de fiscale regeling toe met tal van praktische voorbeelden, die je op weg kunnen helpen om je belastingaangifte correct in te vullen. Zowel de leek als de boekhoudkundige en fiscale experts wordt daarbij voor ogen gehouden.

Vanaf 18.30 u. is iedereen welkom in het Beurskafee. De infosessie start om 19.00 uur. Naar goede gewoonte is er achteraf nog tijd voor een gezellige babbel en een glas.
Je aanwezigheid bevestigen kan via mail naar info@playright.be en dit ten laatste op vrijdag 4 mei. (onderwerp: aanwezig PlayRight Info-Café)

Voor meer info kan je mailen naar info@playright.be of bellen naar 02/421.53.41.

Praktisch
PlayRight Info-Café: ‘De naburige rechten en de personenbelasting’
Maandag 7 mei 2012, vanaf 18u30
Locatie: Beursschouwburg, A. Ortsstraat 20-28, 1000 Brussel

Verwante items in de databank

Organisaties:PlayRight (beheersvennootschap)

Trefwoorden: ,

Terug Meer nieuws