Tomorrowland wint International Dance Music Award

Dit is een gearchiveerd bericht

27.03.2012

Tomorrowland is tijdens de Winter Music Conference (WMC) in de prijzen gevallen. WMC is een jaarlijkse conferentie voor muziekprofessionals uit de electronische muziekscène die jaarlijks wordt georganiseerd in Miami, Florida.

WMC wordt sinds 1985 georganiseerd en lokte tijdens de vorige editie enkele duizenden muziekprofessionals uit 70 landen, en een totaal van meer dan 100.000 bezoekers voor de WMC-evenementen en concerten.

Tijdens het festival worden ook de International Dance Music Awards uitgereikt, met categorieën voor artiesten, producties, labels, media en evenementen. In de categorie 'Best Music Event' heeft het Belgische Tomorrowland dit jaar de hoofdprijs weggekaapt. Het immens populaire festival uit Boom laat daarmee o.a. Coachella (California), Electric Zoo (New York) en Sensation White (Amsterdam) achter zich.

Tomorrowland bestaat pas sinds 2005, maar is in die tijd uitgegroeid tot één van de allergrootste festivals in ons land, met 180.000 bezoekers verspreid over drie dagen en massale belangstelling van bezoekers uit alle uithoeken van de wereld.

www.wintermusicconference.com

Verwante items in de databank

Organisaties:Tomorrowland (festival)

Terug Meer nieuws