Canadees showcasefestival zoekt Belgen

België & Luxemburg focusland tijdens volgende editie 'Cinars'

Dit is een gearchiveerd bericht

08.02.2012

Tijdens de volgende editie van Cinars, een internationale conferentie voor de podiumkunsten in Montréal zullen België en Luxemburg het focusland zijn. Artiesten kunnen zich nog tot 1 maart aanmelden voor een showcase-optreden tijdens het festival.

Elke twee jaar zakt een duizendtal deelnemers (distributeurs, programmatoren, artiesten, agenten,...) uit 40 landen af naar Montréal in Canada voor de meer dan 150 showcases, workshops en netwerk-events die er worden georganiseerd. Behalve muziek komen ook andere disciplines als dans, theater en multidisciplinaire kunsten aan bod. Editie 2012 gaat door van 12 tot 18 november 2012.

Ensembles en artiesten die zich kandidaat willen stellen om een showcase-optreden te spelen tijdens dit evenement kunnen zich nog tot 1 maart kandidaat stellen via www.cinars.org/cinars2012/application

Op het programma staat ook een workshop om de werking en het landschap van de podiumkunsten in België uit de doeken te doen voor geïnteresseerden uit Canada en andere landen. Informatie over gelijkaardige workshops tijdens de vorige editie van Cinars vind je hier.

www.cinars.org/cinars2012/home

Trefwoorden:

Terug Meer nieuws