Flamundo!4 op Womex

Dit is een gearchiveerd bericht

21.10.2011

Naar aanleiding van Womex 2011, de internationale beurs voor wereldmuziek, stelde Muziekcentrum Vlaanderen een nieuwe compilatie-cd rond wereldmuziek samen.

Flamundo! is aan een vierde editie toe en is sinds de lancering in 2004 een merknaam geworden voor een rijke en diverse mix aan muziek met roots van hier tot in Babylon.

Voor de samenstelling baseerden we ons op de selectie van enkele specialisten in het veld (journalisten en programmatoren) met extra aandacht voor de artiesten die ook op Womex 2011 zullen vertegenwoordigd zijn.

De Flamundo!-cd's zijn niet te koop en worden enkel verdeeld ter promotie van muziek uit Vlaanderen op Womex en andere professionele ontmoetingsmomenten. Doelgroep zijn radiomakers, journalisten, labels, programmatoren....

Professionelen die graag een exemplaar ontvangen kunnen ons hiervoor contacteren.

In 2010 pakte Muziekcentrum Vlaanderen op Womex uit met een compilatie rond hedendaagse folk. De voorraad daarvan is intussen volledig uitgeput.

Womex is een internationale beurs voor folk en wereldmuziek. MCV is er  jaarlijks aanwezig met een  overkoepelende stand voor Vlaamse delegates. Samen met de collega's van WBM richten we er een 'Belgische straat' in.

Meer info over Womex vind je op womex.com

Verwante items in de databank

Releases:Flamundo! (compilatie)

Trefwoorden:

Terug Meer nieuws