Master Class in creative industries

Dit is een gearchiveerd bericht

13.09.2010

Ben je een geboren ondernemer, ben je geboeid door de creatieve en cultuur industrieën maar ken je te weinig de specifieke organisatorische en management-gerelateerde problemen binnen deze creatieve industrie om een onderneming te leiden? Dan is deze opleiding je kans om je te verdiepen in deze boeiende en groeiende sectoren van onze economie.

De creatieve industrie wordt tegenwoordig door velen gezien als de sleutel tot economische groei en innovatie van een land of regio. Bovendien is er in de organisaties van deze sector een grote behoefte aan professionalisering en dus aan bekwaam personeel.
Antwerp Management School komt aan deze behoefte tegemoet door kwalitatief hoogstaande opleidingen aan te bieden op maat van de creatieve sector. De opleiding omvat zowel theorie- als praktijkkennis en wordt gedoceerd door Antwerp Management School -executive professoren én door experts uit de betrokken creatieve industrieën zelf.

Bovendien wil Antwerp Management School de professionalisering van de sector stimuleren en kan de opleiding tot 50% gesubsidieerd worden. Deze uitzonderlijke korting wordt toegekend aan vzw’s en professionelen die zich op individuele basis willen heroriënteren naar de creatieve industrie.

Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met de programma verantwoordelijke of een kijkje nemen op Master Class for the Creative & Cultural Industries.

Trefwoorden: , ,

Terug Meer nieuws